Hledáme strategického partnera

27.10.2012 15:56

Hledáme strategického partnera do nové perspektivní technologické společnosti

Popis společnosti:

Jsme nová technologická společnost, která vyvíjí nové postupy nebo zdokonaluje ty stávající. Máme 25 projektů v různých fázích vývoje. Pracujeme pouze na projektech, které jsou profitabilní! Některé z nich jsou již dokončené a jsou prodávány a to i opakovaně. Jiné projekty čekají na dokončení. Již nyní máme klienty z celého světa, zejména z oblasti Středního východu, Latinské Ameriky a Kanady. Další kontrakty máme již předjednané v Iránu, Saudské Arábii a Venezuele. Máme vytvořenu síť kontaktů z celého světa i díky našim předchozím podnikatelským projektům. Někteří z těchto obchodních partnerů pouze čekají na "dotažení" některých našich projektů do finální fáze a okamžitě od nás začnou odebírat. Zaměřujeme se na tyto oblasti: stavebnictví, chemie a petrochemie, obalová technika, papírenství (příkladem mohou být projekty ohnivzdorné stavební desky, syntetický papír a pod.). 

 

Koho hledáme: 

Hledáme strategického partnera, který nám díky novému kapitálu umožní růst, tedy především komercializaci některých již dokončených projektů a také dokončení těch, které ještě nejsou kompletní. Tento partner nám umožní další vývoj a také expanzi do zahraničí. Sami jsme zatím vývoj společnosti kompletně financovali z finančních prostředků společníků. Strategickému partnerovi nabízíme 50% naší společnosti za cenu 10 milionů Kč.

 

Co nabízíme:

Strategickému partnerovi nabízíme 50% společnosti za cenu 10 milionů Kč. Předpokládaná návratnost je 3 roky s velmi dobrým ziskem.

 

Kontakt: 

POLYKAM s.r.o., Ing.Pavel Heinige, M: 603 427 942, E: info(zavináč)polykam.cz

 

 

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

Chcete nastavit vaše investiční portfolio nebo udělat jeho audit? Napište nám

Zkušenosti

Také máte někdy pocit, že kam se podíváte, tam se někomu daří a...

Akciecz běží díky fin. podpoře 

Anketa

Líbí se vám nový design našich stránek?

Ano (3 866)
Ne (380)

Celkový počet hlasů: 4246

Představení

07.05.2023 01:34
Máme dvacet let profesionálních zkušeností s nastavováním našich...

Obrazem

Chcete z roku 2021 udělat parádní rok a splnit si svoje plány a sny?...