Upozornění: Investiční fórum a bludy

03.01.2010 21:52
Když je investiční fórum bulvárem

Co myslíte, lze mít investiční diskusní fórum a bulvár v jednom? Ale jistě! Fórum NR1A je toho důkazem. Již dříve jsem upozorňoval na krajně neetické jednání provozovatele tohoto webu. Tak, jak jsem dnes zjistil, stížnosti na toto fórum jsou již delší čas (viz např. fórum Finexpert.cz - diskuse 2007) a jedná se o stále stejný nešvar: neetické jednání (např. zveřejňování soukromých emailů bez souhlasu autorů a následné veřejné (na webu) vysmívání se jejich urgencím a žádostem o vymazání) .

Jenže! Pokud je provozovatel webu psychopat a bezpáteřní člověk, jen těžko s tím někdo něco udělá. A to se prosím Ladislav Konečný (alias Václav alias Bedja alias Investor - ano, všechny tyto nicky Konečný sám používá a ještě si "diskutuje" sám se sebou - už to musí každému napovědět o jakého cvoka se jedná) představuje jako "Váš kamarád". Inu, kamarádíček k pohledání! 

Jak se věci skutečně mají

Mimo obligátní nesmysly a báboly se na NR1A objevily další lži a pomluvy týkající se mojí osoby. A protože bych nerad, aby se lži šířily dále po webu, rovnou bych zde na ně adekvátně reagoval:

  1. Nesmysl: Nepoužívám fundamentální analýzu (FA) - Naprostý nesmysl. Fundamentální analýza je můj hlavní přístup. Již jsem to popisoval například na FINANCIAL FORUM. Jenom naprostý pitomec by však publikoval vše ze svého know-how. To, že veřejně nepitvám svůj investiční přístup neznamená, že žádný nemám. To je ovšem zřejmě nad chápání pana Konečného.
  2. Nesmysl: Vybírám akcie pouze podle svého pocitu - Do nebe volající lež. V zásadě jsem již odpověděl v bodě 1.
  3. Nesmysl: Mám 16 stejných webstránek - Něco takového může napsat pouze člověk, který za a) neumí číst nebo za b) nikdy ty stránky nečetl. Samozřejmě, že jsem mohl vytvořit pouze jeden server a vše zde umístit. Považoval jsem však za mnohem vhodnější ta témata logicky rozdělit a každé mít na samostatném webu. A to z řady důvodů. Už z následujících příkladů Vám musí být jasné, proč jsem ta témata rozdělil: www.akciecz.com - dnes již klasický finanční server; dokonce i zahraniční katalog blogů "poznal", že se jedná o finanční server a ne o blog, když jsem se jej jako blog snažil registrovat; jednoduše, není to blog;  www.vrchol.net - klasický osobní web - blog;  www.iakcie.com - jedná se o jednoduchý finanční rozcestník, který má sloužit právě tomuto jedinému účelu;  www.investori.net - projekt, který se vůbec netýká akcií, ale zcela jiného tématu a nemá smysl jej míchat s výše jmenovanými; A takto bych mohl pokračovat až do 16. webu. Nechápu, co je na tom tak nepochopitelného či pro někoho pobuřujícího?
  4. Nesmysl: Konečný zcela nepravdivě uvádí moje obchodní podmínky. Pravděpodobně záměrná lež. Přitom část podmínek je popsána např. zde - a přesně o něch Konečný lhal.
  5. Nesmysl: Lákám od lidí miliony - Větší pitomost už Ladislav Konečný (pokud se ten člověk tak skutečně jmenuje) snad ani nemohl napsat. Předpokládám, že to napsal proto, že mu již došly argumenty a tak prostě jenom plácnul, aby se něco dělo. Vždyť ten člověk už zřejmě nemá o čem psát. 

 

Jan Hýsek

  

Diskutovat o tomto tématu můžete na mém investičním fóru.

 

  • Chcete se rychle orientovat ve finančních serverech? iAkcie jsou to co hledáte.

Přidat.eu záložkuPřidat.eu RSS

Chcete nastavit vaše investiční portfolio nebo udělat jeho audit? Napište nám

Zkušenosti

Také máte někdy pocit, že kam se podíváte, tam se někomu daří a...

Akciecz běží díky fin. podpoře 

Anketa

Líbí se vám nový design našich stránek?

Ano (3 866)
Ne (381)

Celkový počet hlasů: 4247

Představení

07.05.2023 01:34
Máme dvacet let profesionálních zkušeností s nastavováním našich...

Obrazem

Chcete z roku 2021 udělat parádní rok a splnit si svoje plány a sny?...