Hledáme partnery pro investiční projekty a nejen to

12.07.2012 17:55

 

Jsem investor, který se zabývá různými projekty. Spíše s mým týmem hledáme různá řešení na problémy či potřeby klientů, kteří nás osloví přímo nebo přes doporučení.

V současné době jsem schopen nabídnout lidem informace jak ochránit majetek před ztrátou. Finanční trhy kolabují, stále se prohlubuje devalvace měny a zvyšují se daně. Mnoho lidí neví o plánovaném pádu burzy 2016. Můj kolega byl na akciových trzích v Americe, kde investoval své peníze a přišel o ně. Díky této zkušenosti pochopil přesné mechanizmy jakým způsobem je zařízeno, aby schopní a bohatí lidé přicházeli o peníze. Důvod je jednoduchý – pokud jste bohatý a nezávislý, jste nebezpečný pro určité lidi na této planetě. Tito lidé vlastní drogový, zbrojní, farmaceutický průmysl, finanční systém a média. Máme nástroje jak obejít tento trh a nepřijít o peníze.

Nabízíme 10% ročně se zajištěním a 15% bez zajištění (po té, co je díky dlouhodobé spolupráci navozena vzájemná důvěra). Věnujeme se klientům od 100 tis. Kč. Vše jde mimo klasický finanční systém. Pohybujeme se dle informací R Kiyosakiho v kvadrantech M a I. Zde se samozřejmě tvoří kapitál na projektech.

Také jsme se dostali k projektu ekolikvidace odpadů – pneumatik. Tam je nákladovost kolem 250 mil kč. Bohužel nám to přišlo málo zajímavé, ale sháníme projekt pro likvidaci skládek jako takových.

Věnujeme se i dalším projektům. Dostali jsme se k projektu Pyrolýza, ale ten není taktéž dostatečně vyvinut. Rozhodli jsme se navázat spolupráci s bývalým velvyslancem Německa, abychom mohli tento projekt realizovat. Je to samozřejmě náročnější, ale věci se hýbou vpřed a naše partnery budeme včas informovat o možnostech spolupráce.

Na prvním místě tedy nabízíme ochranu majetku před ztrátou hodnoty, tedy 10% ročně s možností 45denní výpovědní lhůty. Možno i pro firmy na 7 či 8 měsíců "zaparkovat" peníze, aby na běžných účtech neztrácely hodnotu.

Investujeme jak do výše zmíněných projektů, tak máme vitamínovou firmu s licencí pro Evropu na opravdu ekologickou kosmetiku. Pokud by byl zájemce, který by chtěl toto rozjet v jiném státě, budeme rádi.

Ozvěte se mi a probereme možnosti spolupráce

L. Matějka

M: +420 722 928 839

E: info(zavináč)victoria-group.info 

 

 

Jak získat klienty či obchodní partnery? Je to tak snadné.

 

Využíváme První CZ reklamní systém pro podnikatele a investory CzechNet.org.

Přidat.eu záložku

Prezentace

14.01.2011 19:44
Hledám finančního společníka pro sales divizi prodeje v rámci ČR Toto je pouze ukázka Vaší možné inzerce. Tato nabídka již není aktuální! Hledám finančního společníka pro sales divizi prodeje v rámci ČR pro jednoho mobilního operátora s jeho záštitou. Předpokládané tržby: rok 2011 – 20...
<< 1 | 2 | 3 | 4

Chcete nastavit vaše investiční portfolio nebo udělat jeho audit? Napište nám

Zkušenosti

Také máte někdy pocit, že kam se podíváte, tam se někomu daří a...

Akciecz běží díky fin. podpoře 

Anketa

Líbí se vám nový design našich stránek?

Ano (3 866)
Ne (381)

Celkový počet hlasů: 4247

Představení

07.05.2023 01:34
Máme dvacet let profesionálních zkušeností s nastavováním našich...

Obrazem

Chcete z roku 2021 udělat parádní rok a splnit si svoje plány a sny?...