Turnaj: Cashflow 101 aneb jak se dostat z krysího závodu

11.09.2009 14:43
Byl jsem požádán o publikování následující pozvánky a přijde mi to býti jako dobrý nápad...:
 
Tisková zpráva
Praha, 27. července 2009
 
1.Národní turnaj v Cashflow 101
 

Studenti VŠE organizují celorepublikový turnaj ve stolní společenské hře, která vysvětluje základy finanční inteligence a investování

 

Institut rozvoje podnikání IDE a Vysoká škola ekonomická v Praze, ve spolupráci s Nakladatelstvím Pragma a společností ASUS Computer, pořádají první celorepublikový turnaj ve stolní společenské hře Roberta Kiyosakiho Cashflow 101. Tento americký spisovatel japonského původu vydal řadu bestsellerů, např. Bohatý táta chudý táta a Cashflow kvadrant, které změnily způsob myšlení o penězích milionů lidí po celém světě. Jeho největším počinem je však vytvoření této fantastické hry, která hráče učí, co mají dělat, aby peníze pracovali pro ně. Velmi zjednodušeným způsobem vysvětluje základy investování a fungování aktiv jako jsou akcie, komodity, nemovitosti a podnikání. Je určena pro kohokoliv bez ohledu na věk, kdo má otevřenou mysl a chce se dozvědět něco o pasivním příjmu peněz. Spolu s knihami se snaží vysvětlit základy finanční gramotnosti, která je v 21.století naprosto nezbytná.

 

Tento celonárodní turnaj s oficiálním názvem 1.Národní turnaj v Cashflow 101 se uskuteční v sobotu 17.října 2009 od 12 hodin v Akademickém Klubu na půdě Vysoké školy ekonomické v Praze. Konečně si tak i čeští hráči této netradiční hry budou moci vyzkoušet své schopnosti investovat ve velkém turnaji.

 

„Medializace a nafukování současné finanční a ekonomické krize paradoxně donutilo mnohé Čechy a Češky, aby se přestali spoléhat na jistoty zaměstnání, důchodu a státní garance“, vysvětluje organizátor turnaje David Rektorys. A dále dodává: „Všichni jsme zjistili, jak jednoduše jsme v tržní ekonomice nahraditelní a postradatelní, což otevřelo oči hlavně mladým lidem a studentům. Přesvědčilo je to, aby se začali věnovat své finanční inteligenci, tedy schopnosti efektivně spravovat své finance. Proto jsme se rozhodli zorganizovat turnaj pro všechny z celé republiky, kteří potřebují řešit své finanční problémy.“

 

Díky našim partnerům se podařilo dostat tuto netradiční akci na výslunní zájmu. Chtěli bychom tedy poděkovat společnosti ASUS Computer, za poskytnutí nového netbooku Asus EEE PC jako výhru do turnaje, Vysoké škole ekonomické, za umožnění uspořádat tento turnaj na akademické půdě, a samozřejmě nakladatelství Pragma za poskytnutí laskavého daru od pana Němce – 10 knih Roberta Kiyosakiho a 5 her Cashflow 101.

Kontakt: David Rektorys – info@cashflowturnaj.cz

Více informací na www.cashflowturnaj.cz

 

Chcete se rychle orientovat ve finančních serverech? iAkcie jsou to co hledáte.

Přidat.eu záložku

Chcete nastavit vaše investiční portfolio nebo udělat jeho audit? Napište nám

Zkušenosti

Také máte někdy pocit, že kam se podíváte, tam se někomu daří a...

Akciecz běží díky fin. podpoře 

Anketa

Líbí se vám nový design našich stránek?

Ano (3 892)
Ne (407)

Celkový počet hlasů: 4299

Představení

07.05.2023 01:34
Máme dvacet let profesionálních zkušeností s nastavováním našich...

Obrazem

Chcete z roku 2021 udělat parádní rok a splnit si svoje plány a sny?...