Začátečníci: Investiční semináře pro začátečníky i pokročilejší

22.02.2010 23:42

Investiční semináře pro začátečníky

Zajímá vás investování? Lákají vás akcie? Nyní se o nich můžete dozvědět více - zdarma. Investiční semináře právě začínají!

Jak využít pohybů na burze ve svůj prospěch? Pokud vás investování zajímá, ale nemáte o něm dostatek informací, pak právě pro Vás pořádáme vzdělávací bezplatné semináře.

Pro investory-začátečníky je určen seminář Základy kapitálového trhu, na kterém se dozvíte, jak se v praxi obchoduje na burze - principy, možné investiční strategie a mnohem více, abyste pronikli do tajů investování.

Další oblíbené téma se nazývá Internet a akcie a provede vás internetovým přístupem na české i světové burzy - aplikací e-Broker. Zde uvidíte, jak snadné je nakoupit akcie přes internet a jaké funkce můžete využít pro vyhledávání investičních příležitostí či rozhodování o správné investici. V pokračování pro zkušenější investory se navíc dozvíte, jak maximalizovat zisk a minimalizovat ztrátu pomocí tzv. inteligentních pokynů. Dále jsou na programu tipy pro investory a ukázka obchodování v USA.

Při Obchodování na burze RM-SYSTÉM vám bude představena česká burza zaměřená drobné investory, která nabízí největší výběr akcií v ČR. K dispozici jsou i akcie známých světových společností jako McDonald´s či Volkswagen, které je zde možné obchodovat v korunách.

Pro pokročilejší investory je určen seminář Obchodování na úvěr a deriváty, který Vám představí možnost využití úvěru při Vašich investicích. Dále Vás provede světem komodit - zjistíte, jak je možné vydělat na růstu, ale i poklesu například ropy či zlata.

Speciálním tématem je Technická analýza, která se věnuje vysvětlení základních pojmů a grafům nápomocným při načasování nákupu a prodeje.

Semináře se konají v podvečer po celé ČR a trvají zhruba dvě hodiny. Jsou zcela zdarma.

Registrace

 

Diskutovat o tomto tématu můžete na investičním fóru.

 

  • Chcete se rychle orientovat ve finančních serverech? iAkcie jsou to co hledáte.

Přidat.eu záložku

Chcete nastavit vaše investiční portfolio nebo udělat jeho audit? Napište nám

Zkušenosti

Také máte někdy pocit, že kam se podíváte, tam se někomu daří a...

Akciecz běží díky fin. podpoře 

Anketa

Líbí se vám nový design našich stránek?

Ano (3 906)
Ne (471)

Celkový počet hlasů: 4377

Představení

07.05.2023 01:34
Máme dvacet let profesionálních zkušeností s nastavováním našich...

Obrazem

Chcete z roku 2021 udělat parádní rok a splnit si svoje plány a sny?...