Zkušenosti s CYRRUS, a.s.

21.08.2012 01:04

Anketa

Známka

1 (34)
2 (21)
3 (26)
4 (21)
5 (28)

Celkový počet hlasů: 130

Diskusní téma: Zkušenosti s CYRRUS, a.s.

Re: recenze cyrrus

Zdeněk 09.08.2021
Zcela souhlasím. Zásadně nedoporučuji investovat u firmy Cyrus a.s., používají netransparentní klamavé metody a způsoby jednání a manipulace i s portfolii investic.

recenze cyrrus

vendy 14.02.2021
Nemohu říci nic pozitivního o firmě cyrrus.Nikomu nedoporučuji s nimi v žádném případě investovat Hrozí reálné vynulování účtu (vlastní zkušenost).Pozitivním komentářům zde vůbec nevěřím.Buď jsou příliš krátce v investování s firmou cyrrus a potom vůbec nevědí o čem píšou anebo jsou to nastrčené fake news.

Má zkušenost s Cyrrusem

Vladimír 09.01.2021
Zainvestujete a pak jen strhávají poplatky z kde co (i když proděláváte). Po 2 letech ukončení spolupráce. To si dovolili bez mého souhlasu odprodat část akcií i za situace kdy byl dorovnán propad na trhu. Vrátili investované peníze, strhli si poplatek za předčasné ukončení 100 000 Kč a další prostředky, které tam jsou zadržují. Budu zřejmě v nejbližší době řešit trestním oznámením a zasláním předžalobní výzvy.

Mohu doporučit

Jaroslav 14.12.2020
Mám u cyrrusu zainvestované nějaké peníze a zatím na společnost nemůžu říct nic vyloženě negativního. Všechno jede podle plánu, peníze jsou v plusu.

Má zkušenost s Cyrrusem

Petr S 10.12.2020
Já mám s cyrrusem zatím pozitivní zkušenosti. Komunikace s firmou vždy dobrá, investice je zisková a tak uvažuju ještě nakoupit jeden z nabízených certifikátů nebo dluhopisy.

Zkušenost se společností Cyrrus

Jakub 02.10.2019
Bohužel musím zanechat negativní komentář.

Nelíbí se mi marketingové praktiky firmy Cyrrus. Dvouletý certifikát od Cyrrusu mi prodělal 9% investované částky. To je život, s tím se musí při rizikovějších investicích počítat. Dopálil mě ale email od paní makléřky Černé s informací, že návratnost investice byla pro mě 101% a ať investuji dál. Metodika výpočtu "návratnosti" zřejmě obsahovala i poplatky, co měsíčně strhávají za vedení účtu. Tyto poplatky si mimochodem v průběhu platnosti certifikátu zvýšili způsobem, že celkový zisk by byl ve finále poloviční, i kdyby "certifikát vyšel". Jsem prakticky laik, co se týče investování prostřednictvím makléřských firem, o poplatcích jsem se mohl a měl předem informovat. Nemůžu tvrdit, že informace o poplatcích zamlčují, ve smluvních podmínkách (malým písmem dole) jsou. Pravdou ale je, že při lovení nových klientů se jakékoliv zmínce o poplatcích umně vyhýbají a klienta nechávají v přesvědčení, že renta 15% vyplacená během dvou let trvání certifikátu znamená opravdu 15% (a ne 6%, jak tomu reálně bylo po zdanění a odečtení poplatků). Netroufám si tvrdit, zdali-je či není jednání společnosti CYRRUS nezákonné. Rozhodně je ale velice nemorální a potencielní klienty tímto varuji. Toliko moje zkušenost.

Přidat nový příspěvek

Chcete nastavit vaše investiční portfolio nebo udělat jeho audit? Napište nám

Zkušenosti

Také máte někdy pocit, že kam se podíváte, tam se někomu daří a...

Akciecz běží díky fin. podpoře 

Anketa

Líbí se vám nový design našich stránek?

Ano (3 866)
Ne (381)

Celkový počet hlasů: 4247

Představení

07.05.2023 01:34
Máme dvacet let profesionálních zkušeností s nastavováním našich...

Obrazem

Chcete z roku 2021 udělat parádní rok a splnit si svoje plány a sny?...