Akcie a Komodity

Pravidla hry

Toto je alternativní diskuzní fórum. Ambicí tohoto fóra je stát se fórem pro slušné, dospělé a racionálně uvažující lidi, kteří oceňují možnost výměny zkušeností a nápadů.

Cílem není dosáhnout milion příspěvků za rok. Jde spíše o kvalitu. Pište stručně a k věci. Žádné urážky a nadávky. Žádná sprostá slova. Zvažte prosím, zda to, co se chystáte napsat, má hodnotu i pro ostatní. I správné otázky mohou být velmi přínosné.

Vše ostatní bude vymazáno.

Administrátor fóra pouze dohlíží na dodržování pravidel.

Fórum je otevřené a slouží všem diskutujícím či pasivním čtenářům.

1st CZECH FINANCIAL FORUM

Vážení návštěvníci, otestujte se mnou novou zkušební verzi finančního fóra na adrese: financial.forumczech.com. Tento systém umožňuje nepřeberné množství funkcí, o některé z nich jste zde již projevili zájem. Tak například umožňuje registraci diskutujících, což byl také jeden z vašich požadavků. Fórum je výrazně přehlednější. Povoluje rovněž vkládání vašich odkazů. Můžete zde také zdarma propagovat vaše www stránky. A je zde mnoho dalších a dalších vychytávek.

Zaregistrujte se. Zapojte se do diskuze. Ohodnoťte testovací verzi a pište své náměty na vylepšení. Své komentáře můžete psát rovněž do tohoto stávajícího fóra. Jsou více než vítány.

Pevně věřím, že nové fórum bude krokem vpřed a poskytne vám ideální místo pro vaše zásadní i volnější diskuze.

Váš Admin

 

Pozor! Stávající fórum bude provozováno i nadále. Už jenom proto, že je zde spousta užitečných informací a zajímavých komentářů!

Oznámení

Vážení čtenáři, nevkládejte prosím již do fóra další příspěvky! Nově již diskutujeme na mnohem propracovanějším a přehlednějším https://financial.forumczech.com/.

Již se zaregistrovalo prvních 200 diskutujících!

Děkuji vám všem za dosavadní příspěvky a reakce a ať se vám pěkně diskutuje na novém fóru, které je zde jenom pro vás :-)

Admin 

Diskusní téma: Investice, investování, psychologie investora

Re: V čem jste lepší Vy?

Admin (Hýsek) 11.01.2010
Radku, zaregistrujte se na https://financial.forumczech.com/
Odpovím Vám tam. Sem už dávám pouze vybrané linky.

Re: Re: V čem jste lepší Vy?

Radek 11.01.2010
Proč Vám musím dávat email? Nebudu se registrovat. Dotaz dám jinam.
Zakládat speciální email jen kvůli jedné registraci je nedůstojné.

Re: Re: Re: V čem jste lepší Vy?

Admin (Hýsek) 11.01.2010
Radku, nesouhlasím. Zjistil jsem totiž, že příspěvky a diskuse na fórech, kde jsou registrovaní členové, mají větší úroveň. Registrace Vám zabere 20 vteřin. Berte nebo nechte být. Každý má právo volby. Věřím, že takovou drobnost lze respektovat.

Diskuse již probíhá na novém fóru FINANCIAL FORUM

Admin 10.01.2010
Vážení diskutující, další diskuse již bude probíhat na novém fóru. Na akciecz.com budu dávat již pouze nové zajímavé linky.

Registrujte se k diskusi na novém fóru zde:
www.financial.forumczech.com

FINANCIAL FORUM a vaše investiční tipy

Admin 06.01.2010
Na FINANCIAL FORUM se začínají objevovat vaše první investiční tipy, například zde:
https://financial.forumczech.com/akcie-usa-f10/

Petr Aschenbrenner: Akcie USA - McKesson

Admin 31.12.2009
Akcie McKesson:
https://financial.forumczech.com/akcie-usa-f10/mckesson-mck-t137.htm

Přeji všem krásné svátky!!!

Admin (Hýsek) 24.12.2009
https://www.akciecz.com/news/stastny-novy-rok-/

Tipy na value akcie

Admin 23.12.2009
Petrovy tipy na value akcie:
https://financial.forumczech.com/akcie-usa-f10/value-akcie-t126.htm

Zdeněk Macur Praha

Admin 16.12.2009
Vážení čtenáři, znáte někdo jméno Zdeněk Macur - Praha? Pan Macur (alespoň takové jméno uvedl) mi dnes napsal obzvláště sprostý a lživý komentář. Bylo to tak obsahově i verbálně ubohé, že se ani nedalo hovořit o kritice a tak jsem jej právě vymazal.

Pan Zdeněk Macur je pro mne neznámá osoba a je zajímavé, že ani google si s ním neví rady a to až do "10. stránky" kam jsem se díval (zná ovšem jméno Macura, to je ale jiné jméno).

Tak jak se dalo předpokládat, pravděpodobně se občas budou ozývat někteří potrefení na tuzemském finančním trhu. Zrovna včerejší komentáře k nejmenované podvodné společnosti, ale samozřejmě nemohu doložit, že odtud vítr vane... Může být ze zcela jiného směru.

Asi se budu muset do budoucna připravit na ještě více verbálních útoků a spamů. Ale tak už to ve světě virtuální anonymity chodí. A až toho bude příliš, budu muset všechny weby uzavřít a vše bude po registraci, třebaže se mi kladení překážek vám čtenářům, ať již náhodným či loajálním, velmi příčí.

Hýsek

Re: Zdeněk Macur Praha

Admin (Hýsek) 16.12.2009
No, evidentně si někdo "vypůjčil" jméno jednoho politika (Macura). Bohužel, je to zde již druhý případ.

Nové investiční fórum - 1st CZECH FINANCIAL FORUM

Admin 14.12.2009
Vážení čtenáři a distukující, toto fórum volně pokračuje na adrese:
www.financial.forumczech.com

Jste všichni srdečně zváni.

On-line broker

Admin 09.12.2009
Který on-line broker se vám nejvíce osvědčil?:
https://financial.forumczech.com/brokei-f17/nejlepsi-broker-t15.htm

Finanční a investiční fórum je sotva na začátku...

Admin (Hýsek) 07.12.2009
https://financial.forumczech.com/forum.htm

Vážení čtenáři a diskutující, na novém fóru je to sice napsáno malinkým písmem, ale jedná se pouze o první testovací verzi fóra! V žádném případě nelze očekávat, že tam bude již po pár týdnech tisíc sofistikovaných příspěvků a že bude každý den diskutovat 50 lidí. To je přece naprostý nesmysl. K tisícům příspěvků se jiná fóra propracovávala dlouhá léta. Všechno má svůj čas a obsah a úroveň fóra je pouze ve vašich rukách.

Za úspěch považuji již to, že se právě před chvilkou registroval již 33. uživatel. Není ani nezbytně nutné, aby se jednalo o masovou záležitost.

Registrovat se můžete zde:
https://financial.forumczech.com/forum.htm

Fórum

vlpot 07.12.2009
Pokud chcete skutečně diskutovat, dostat na své otázky odpověď (že, Investore2?), doporučuji toto fórum
https://ako-investovat.sk/diskusia/

Nechápu, proč tento příspěvek p. Hýsek opakovaně smazal an jeho novém fóru, když sám dal možnost propagovat jiné weby.
Nejsem p. Filip Glasa.

Re: Fórum

Tomáš 07.12.2009
Ako-investovat vypadá fakt dobře. Dík moc.

Re: vlpot

Admin (Hýsek) 07.12.2009
Jenže tento váš příspěvek je napsán zatraceně jinak!

Víte proč? Napsal jsem vám již ráno soukromou zprávu na: https://financial.forumczech.com/forum.htm

Nevěřil jsem, že váš stále stejný komentář byl míněn vážně. Sekce "Propagujte svůj web" je určena přesně pro tento účel. Ovšem styl, jakým jste svůj příspěvek napsal a ještě k tomu zaspamoval po celém fóru... Určitě jste to nemohl myslet vážně!

Představte si, že přijdete třeba do společnosti lidí a začnete vykřikovat, že tady ta sešlost je o ničem a debata lidí nemá úroveň a ať jdou všichni na úplně jinou párty, kde je to přece nejlepší. Jak by se na vás asi tak hostitel tvářil? Jistě by vás pozval opět že?

Vážně nechápu co na tom nechápete? Ledaže...

*

Na https://ako-investovat.sk/diskusia/ není samozřejmě vůbec nic špatného. Vždyť tam už mají proboha 27 399 příspěvků! Ale taky fórum běží již léta že? To moje fórum běží sotva pár týdnů. Takže, vemte rozum do hrsti.

Re: Re: vlpot

Petr 07.12.2009
Pane Hýsku, řekněte, proč bychom měli číst a přispívat na Vaše fórum, když ako-investovat mi poskytne mnohem více informací. Co lepšího nabízíte?

Re: Re: Re: vlpot

Admin (Hýsek) 08.12.2009
To je přeci zřejmé!
__________________________________________________________________
- modernější a hezčí (subjektivní) verze fóra (phpBB)
- ne všichni Češi rozumí slovensky
- to, že se na něm první příspěvky teprve objevují, můžete brát jako výhodu, vaše nové příspěvky nezapadnou a především jako aktivní diskutující můžete fóru dát svůj ráz a naplnit jej obsahem
- pokud se chce někdo výrazně a rychle prezentovat, má zde jedinečnou příležitost! nebudu proti, když si to tam profesionálové z různých oborů udělají podle svého (a první takové příspěvky už tam jsou...)
- nepotřebuji na fóru vydělávat
- nepotřebuji na fóru prodávat publikace
- nemám v plánu na fóru propagovat své služby
- dal jsem možnost propagovat na fóru finanční weby a tato služba je zdarma (s tím jsem se zatím nikde nesetkal)
- provozovatel fóra ako-investovat.sk se investování věnuje amatérsky (sám to na internetu uvádí), na tom není naprosto nic špatného, jenom jsem v poněkud jiné situaci, mne investice na burze živí (nevydělávám ani na tvorbě webů, ani na prodeji publikací či něčeho jiného jako téměř všichni v tomto oboru, přestože bych již dávno mohl)
- nepíšu na fóru takové nesmysly, jako že chci na burze vydělávat každý den na každém obchodu 10% jako to dělá jeden z jeho hlavních protagonistů (i když chápu, že se to dobře čte), "nekrmím" lidi nesmysly neboť se mi to naprosto příčí
__________________________________________________________________

Věřím, že to jako důvody zcela postačuje. Kdo chce, využije toho, kdo nechce, nechá být a jde jinam. I kdyby to bylo nakonec fórum pro pouze malinkou skupinu lidí, stálo to za to a splnilo to účel.

Lidi, já to dělám pro vás! Beru to všechno jako službu i když vím, že něco takového dokáže ocenit pouze málo lidí a že je to celkem nevděčná činnost, ale takhle už já prostě uvažuju.

Re: Re: Re: Re: vlpot

Petr 09.01.2010
Nemyslel jste to vážně, že?

Re: Re: Re: Re: Re: vlpot

Re Petr 10.01.2010
A vy jste to myslel vážně?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: vlpot

Admin 10.01.2010
Vážení diskutující, další diskuse již bude probíhat na novém fóru. Na akciecz.com budu dávat již pouze nové zajímavé linky.

Registrujte se k diskusi na novém fóru zde:
www.financial.forumczech.com

Jak se dosta na tento web?

Tomáš 05.12.2009
Pěkně jsme se pobavil, když jsem zjistil, odkud odevšad sem lidé chodí. Přesvědčte se sami - statistika odkazujících stránek za minulý měsíc, položka č. 356
https://navrcholu.cz/Statistika/128145/odkazovace/?period=lm&pi=4

Webová adresa mluví sama za sebe :-)
https://www.zbynekmlcoch.cz/info/videa_a_animace­ /plasticka_operace_genitalii_stydkych­ _pysku_labioplastika_video_prubeh­ _provedeni_ukaz.html

Re: Jak se dosta na tento web?

05.12.2009
:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Re: Re: Jak se dosta na tento web?

Admin (Hýsek) 05.12.2009
To je docela divoké :)

Jak se sem dostal?

Re: Re: Re: Jak se dosta na tento web?

Admin 05.12.2009
Na stránkách dr.Mlčocha jsou snad tisíce článků na všemožná témata včetně ekonomie. Právě je u něj 150 lidí on-line. Možná tam měl kopii mého příspěvku? A možná ppc reklama?

Dubaj a pád Lehman Brothers

Admin 03.12.2009
Tak to vypadá, že reakci na problémy v Dubaji (viz. komentář 27.11.09 zde) se mi podařilo celkem slušně odhadnout (a má to nemalou finanční hodnotu...). Někteří autoři v některých mediích nás sice přesvědčovali, že to bude či by mohla být pěkná "řacha" ve stylu "Lehman Brothers". Zatím se však nic dramatického neudálo.

Jistě, nějaká korekce se dala čekat. Nějaký ten pokles na trzích se také udál. Ovšem trhy jsou prakticky zpět na úrovni "před Dubají". Což je docela zajímavé. Problémy s dluhy v Dubaji opravdu nelze srovnávat s pádem Lehman Brothers. Toť vše.

Jedna věc se nemění. Na burze je třeba mít vlastní názor (důkladně podložený fakty a zkušenostmi) a stát si za ním.

Nové investiční fórum - 1st CZECH FINANCIAL FORUM

Admin 03.12.2009
Světe div se! Na novém investičním fóru již začínáte diskutovat také mezi sebou:
https://financial.forumczech.com/forex-f13/kam-se-pohne-dolar-t87.htm

Perný týden

Admin (Hýsek) 30.11.2009
Tento týden zde budu spíše výjimečně. Musím také pracovat a budu i dost na cestách (viz. www.akcie-komodity.com). Ale na kvalitní diskuzi mne zde vlastně ani není třeba že.

Mimochodem, přibyla docela slušná dávka vašich komentářů na novém:
https://financial.forumczech.com/

Nové fórum

Investor 28.11.2009
Hezký den p. Hýsek. Nové fórum je přehledné a díky funkcím, které má, vidím ihned co jsem ještě nečetl. osobně bych toto staré fórum upravil a postupně přenesel zajímavé texty na nové a pak toto uzavřel. Aby se něco nepsalo tady a něco tam. Tříští se tím diskuze a není plynulá. Ale je to pouze můj názor co bych udělal já.

Páteční open na NYSE

Lukáš 28.11.2009
Tento web jsem našel ve středu, zatím se rozhlížím. Mám jednu otázku na p. Hýska: Pro včerejší otevření trhů na NYSE neplatily standardní podmínky. Pane Hýsku, co to podle Vás znamená?
<< 671 | 672 | 673 | 674 | 675 >>

Přidat nový příspěvek

Chcete nastavit vaše investiční portfolio nebo udělat jeho audit? Napište nám

Zkušenosti

Také máte někdy pocit, že kam se podíváte, tam se někomu daří a...

Akciecz běží díky fin. podpoře 

Anketa

Líbí se vám nový design našich stránek?

Ano (3 970)
Ne (534)

Celkový počet hlasů: 4504

Představení

07.05.2023 01:34
Máme dvacet let profesionálních zkušeností s nastavováním našich...

Obrazem

Chcete z roku 2021 udělat parádní rok a splnit si svoje plány a sny?...

Anketa

Jak dlouho investujete na burze?

1 - 3 roky (24)
4 - 7 let (18)

Celkový počet hlasů: 173