Akcie a Komodity

Pravidla hry

Toto je alternativní diskuzní fórum. Ambicí tohoto fóra je stát se fórem pro slušné, dospělé a racionálně uvažující lidi, kteří oceňují možnost výměny zkušeností a nápadů.

Cílem není dosáhnout milion příspěvků za rok. Jde spíše o kvalitu. Pište stručně a k věci. Žádné urážky a nadávky. Žádná sprostá slova. Zvažte prosím, zda to, co se chystáte napsat, má hodnotu i pro ostatní. I správné otázky mohou být velmi přínosné.

Vše ostatní bude vymazáno.

Administrátor fóra pouze dohlíží na dodržování pravidel.

Fórum je otevřené a slouží všem diskutujícím či pasivním čtenářům.

1st CZECH FINANCIAL FORUM

Vážení návštěvníci, otestujte se mnou novou zkušební verzi finančního fóra na adrese: financial.forumczech.com. Tento systém umožňuje nepřeberné množství funkcí, o některé z nich jste zde již projevili zájem. Tak například umožňuje registraci diskutujících, což byl také jeden z vašich požadavků. Fórum je výrazně přehlednější. Povoluje rovněž vkládání vašich odkazů. Můžete zde také zdarma propagovat vaše www stránky. A je zde mnoho dalších a dalších vychytávek.

Zaregistrujte se. Zapojte se do diskuze. Ohodnoťte testovací verzi a pište své náměty na vylepšení. Své komentáře můžete psát rovněž do tohoto stávajícího fóra. Jsou více než vítány.

Pevně věřím, že nové fórum bude krokem vpřed a poskytne vám ideální místo pro vaše zásadní i volnější diskuze.

Váš Admin

 

Pozor! Stávající fórum bude provozováno i nadále. Už jenom proto, že je zde spousta užitečných informací a zajímavých komentářů!

Oznámení

Vážení čtenáři, nevkládejte prosím již do fóra další příspěvky! Nově již diskutujeme na mnohem propracovanějším a přehlednějším https://financial.forumczech.com/.

Již se zaregistrovalo prvních 200 diskutujících!

Děkuji vám všem za dosavadní příspěvky a reakce a ať se vám pěkně diskutuje na novém fóru, které je zde jenom pro vás :-)

Admin 

Diskusní téma: Investice, investování, psychologie investora

Re: Marc Faber: Dr.Doom (Doktor Zkáza) v Praze

Admin 26.11.2009
Pokračování:
https://financial.forumczech.com/osobnosti-a-magove-f21/marc-faber-doktor-zkaza-t70.htm

Chyba

Admin 25.11.2009
Po delším čase se zde objevil technický problém. V tento okamžik se nenačítají další stránky v tomto hlavním fóru. Zcela bez mého zásahu a tak jsem právě učinil dotaz na podporu webnode.cz. Uvidíme jaká a kdy bude reakce.

Re: Chyba

Admin 25.11.2009
Tak to se mi ani nechce věřit, že by hoši z webnode.cz byli tak rychlí. 10 minut od odeslání dotazu a už to funguje!

Začátečníci

Admin 24.11.2009
Dostávám stále dokola opakující se otázku: "Kde najdu informace pro začátečníky?". Pokud jste začátečníci, projděte si nejprve tento seznam:
https://www.iakcie.com/zacatecnici/

Než si tyto weby nastudujete, zabere vám to určitě minimálně týden, ale základ budete mít kompletní.

Chcete pracovat v Z1 TV?

Admin (Hýsek) 23.11.2009
Lidi, tohle mi Z1 TV napsala na můj blog na www.penize.cz. Nevím, zda to myslela Z1 TV jako nabídku pro mne. Vzhledem k tomu, že mám vlastní skvělý byznys, kterému se věnuji ve dne v noci, tak se rozhodně účastnit pohovoru nebudu. Možná ale, že někdo z vás po tom rád skočí! To rozhodně nemusí být špatný job!
*
Moderátor ekonomického zpravodajství / Z1 TV

Rádi bychom do svých řad přivítali nového kolegu, který se bude podílet na nové tváři ekonomického zpravodajství. Nový moderátor musí být extrovert, nezbytná je výborná čeština a bezproblémová orientace v ekonomice a ekonomických termínech. Nehledáme pouze analytiky, kteří jsou kovaní v ekonomických rozborech, ale i člověka se selským rozumem, kterému budou diváci věřit to, co říká. Nestačí jen dobře přečíst text, divák Vám musí věřit, že se v daném tématu orientujete!

Hledáme osobnost, která rychle zhodnotí a zpracuje zadané téma, srozumitelně a záživně jej odprezentuje a dokáže vést zajímavou diskusi. Ekonomika Vás musí bavit, potřebujeme partnera, který se orientuje v aktuálních kauzách a který sám přináší nové informace. Vše ostatní, co je potřeba pro práci samotného moderátora Vás naučíme.

Vy nám propůjčíte svůj talent a znalosti a my Vás naučíme, jak se stát excelentním moderátorem! Máme jen 5 podmínek pro účast na výběrovém řízení:
- Výborná čeština
- Ekonomický přehled
- Excelentní prezentační schopnosti
- Dobrá angličtina
- Zdravý selský rozum

Co Vám nabízíme:
- Naučíme Vás, jak moderovat před kamerou a poskytneme Vám potřebná hlasová cvičení
- Dáme Vám prostor pro seberealizaci a podílení se na tváři ekonomického zpravodajství
- Zaručujeme Vám práci s profesionály s několikaletou praxí, kteří Vám předají své zkušenosti
- Zaručujeme Vám spolupráci a osobní kontakt se zajímavými lidmi ze světa ekonomiky a businessu
------------------------------ ------------------------------
Pokud se chcete o tuto pozici ucházet, pošlete svůj motivační dopis a velmi stručný životopis s potřebnými kontakty na adresu: vvaculovicova@z1tv.cz
*

Re: Chcete pracovat v Z1 TV?

Andrej 23.11.2009
Ten inzerát byl minimálně v dalších 2 diskusích na penize.cz:

https://www.penize.cz/diskuze/60319-mysterium-draheho-zlata-strach-z-inflace-kterou-nyni-nikdo-neceka

https://www.penize.cz/diskuze/62856-svetove-burzy-trhy-potrebuji-k-rustu-dalsi-signaly


Mám pocit, že jsem ho četl dokonce vícekrát, ale nechce se mi to dohledávat.

Re: Re: Chcete pracovat v Z1 TV?

Admin (Hýsek) 24.11.2009
To jsou ovšem články profesionálů (redaktora a analytika CBK). Já tam vedu blog jako člověk z davu. Já jsem ho našel jenom na mém blogu, ale dlouho jsem nehledal.

Myslím, že ten web je celkem vhodné místo pro hledání nových talentů. Hlavně, aby se tam dostal někdo, kdo tomu opravdu rozumí a jenom "nepapouškuje" či neplácá nesmysly. Zrovna Z1 by si na tom měla zakládat.

Změna tématu

Admin (Hýsek) 22.11.2009
Vážení diskutující i pasivní čtenáři, navrhuji přenést pozornost od tématu návštěvnosti akciecz.com, které dle mého názoru 90% z vás stejně vůbec nezajímá a pojďme otevřít mnohem důležitější téma. To téma najdete zde:
https://financial.forumczech.com/ekonomika-obecn-f3/finanni-panika-jiz-skonila-t55.htm

Napište svůj komentář.

Re: Změna tématu

Tomáš 22.11.2009
Téma integrity finančního poradce je ze všeho nejdůležitější. Jak jste na tom s integritou Vy nechť posoudí každý čtenář sám. Já v ní nevěřím.

Re: Re: Změna tématu

Admin (Hýsek) 23.11.2009
Tak to už je, Tomáši, Vaše věc. Ostatně, každý člověk by měl vědět jak si stojí. Měl jsem to štěstí, že jsem v době, kdy jsem byl zaměstnancem Johnson & Johnson (JC), absolvoval poměrně rozsáhlé (a dost drahé) psychologické testy. Jenom výsledky a komentáře jsou na nějakých dvaceti stránkách a tak vím celkem přesně jak si stojím a kde mám silné a slabé stránky. Každý inteligentní člověk by měl vědět jak je na tom.

Ale tohle fórum zde není od toho, abych zde něco někomu dokazoval a někoho o něčem přesvědčoval. To už dávno nepotřebuji, to bylo aktuální tak před rokem. Mám nyní tolik práce, že už bohužel musím většinu nových zájemců o spolupráci odmítat i když bych velmi rád pomohl všem. A když už chci někoho o něčem on-line přesvědčit, tak ho směřuji na zcela jiný svůj web.

Každopádně máte pravdu v tom, že osobnost je to nejdůležitější.

Re: Re: Re: Změna tématu

Admin (Hýsek) 23.11.2009
Sakra, málem jsem zapomněl uvést následné sezení a rozbor výsledků oněch psychologických testů s panem profesorem. Snad mi to pan profesor promine. Mám to totiž uložené jako dvě vzpomínky.

Jinak článek napsaný speciálně na téma osobnost finančního poradce napsaný panem docentem Taubnerem výhradně pro můj blog najdete zde:
https://aakjh.blogspot.com/2008/05/jak-poznat-dvryhodnost-poradce.html

Blog - David Rektorys

Admin (Hýsek) 22.11.2009
Tohle si napsal jeden člověk na titulní stránku svého blogu na portálu iDNES.cz. Lépe bych to nemohl nikdy napsat!

"Každý článek, který napíšu, je kritizován. Očekávám to a vítám to, protože kritika mých názorů dokazuje, že nejsou prázdné, že něco říkám. Myslíte si, že jsem šokován tím, co o mně píšou lidé v komentářích na blogu? Vůbec ne, moje odpověď zní: "Jsem rád, že jsem je otrávil. Znamená to, že jsem něco sdělil". Úspěšní lidé jsou kritizováni, neúspěšní lidé ne."

Zdroj: https://rektorys.blog.idnes.cz/

Nemyslíte, že ten člověk má naprostou pravdu?

Re Zdeněk, Martin, Tomáš a Ondra

Admin 22.11.2009
Zdeňku, Martine, Tomáši a Ondro,

včera jsem musel opět smazat jeden příspěvek Ondry, neboť se opět jednalo o pomluvu. Aplikace webnode.cz ovšem automaticky maže všechny příspěvky, které jsou napsány jako přímá reakce na tento příspěvek a tak také tyto vaše (myslím že to byly 3 kratičké komentáře) smazala. Tímto se vám omlouvám. Pokud sem však někdo napíše naprostou pitomost, lež či pomluvu, tak to budu okamžitě mazat (viz pravidla tohoto fóra).

Velmi pochybuji, že Ondra se ve skutečnosti zajímá o téma investic a chce s lidmi diskutovat. Má asi jiné cíle a já netuším jaké.

Musím se také přiznat, že v několika výjimečných případech jsem někdy velmi na vážkách, zda zde komunikuji s dospělým člověkem a nebo se prostě jedná o třináctiletého klučinu, který se chce předvést a potom ty jeho komentáře samozřejmě dávají smysl.

Vaše dnešní komentáře jsou sice na hraně, ale ponechám je zde. Lidi, tohle by vám každý jiný provozovatel fóra dávno smazal!!!

*

Na závěr bych ještě znovu rád napsal, proč jsem toto fórum v dobré víře vytvořil a co je také již od začátku tohoto fóra napsáno na prvních dvou řádcích ("Pravidla hry"):
"Ambicí tohoto fóra je stát se fórem pro slušné, dospělé a racionálně uvažující lidi, kteří oceňují možnost výměny zkušeností a nápadů."

Cenzura?

Zdeněk 22.11.2009
Včera jsem u nebyl, podle vyjádření došlo i na mazání příspěvků p. Hýskem.
Šlo o toto? https://www.penize.cz/diskuze/46315-jaky-je-rozdil-mezi-koupi-auta-a-nakupem-akcii
Pod otázku Ondry2, příspěvek 20.11.2009 08:24 se klidně podepíšu také. Přesně totéž vidím jako největší slabinu fóra a webů p. Hýska.


Re: Cenzura?

Admin (Hýsek) 22.11.2009
Odpověď již máte napsánu i tam. Je zcela identická.

Na jednu stranu je fajn, že sem chodí řada lidí právě přes odkazy zanechané na www.penize.cz, na druhou stranu je hloupé, že musím psát stejné odpovědi dvakrát na dva weby. Myslím, že ani provozovatel www.penize.cz z toho asi není moc nadšený.

Re: Re: Cenzura?

Ondra2 22.11.2009
Kdybyste příspěvky zde na webu nemazal, nic bych je na penize.cz nedával. Vy jste ale mazal i neurážlivé, leč kritické příspěvky.

Re: Re: Re: Cenzura?

Admin 22.11.2009
Tak a to už je věcí názoru. Ale na to už máme oba dva právo, mít rozdílný názor na to co je a není urážlivé či pomlouvačné. To je v pořádku. Jistě, že je to subjektivní. Když budete mít vlastní fórum, taky mi smažete co uznáte za vhodné.

Já jsem třeba jednou jedinkrát napsal krátký komentář na investicniweb.cz a okamžitě to smazali (totiž nepublikovali) (a nebyla to ani urážka, ani pomluva, ani spam, ani moje prezentace, prostě nic).

Re: Re: Re: Re: Cenzura?

Zdeněk 24.11.2009
Skutečnost, že investiční web Vám jednou nepublikoval komentář Vás tak vzala? Píšete o tom již poněkolikáté.

Re: Re: Re: Re: Re: Cenzura?

Admin (Hýsek) 24.11.2009
Byl to pouze příklad. Jinak je mi investicniweb.cz celkem lhostejný. Nicméně, chci být maximálně objektivní a tak jej například uvádím jako možný zdroj informací pro začátečníky. Důkaz je zde: https://www.iakcie.com/zacatecnici/

Mimochodem, na jiných webech zašli mnohem dál. Například na často zmiňovaném fóru NR1A.com mám dokonce zablokovaný přístup! Dokonce tu stránku ani nevidím! Což je celkem legrační, protože vím, že mi tam lidé ještě před časem kladli otázky.

Kritické příspěvky

Martin 22.11.2009
Včera jsem tu byl poprvé, dnes jsem se vrátil s cílem podívat se, jak jsem reagoval na kritické příspěvky. VY JSTE JE SMAZAL, i když nebyly urážlivé.
Nyní publikujete odpovědi bez možnosti přečíst si kritiku, na kterou reagujete.
Toto chování by mělo být varování pro všechny vaše současné i potenciální klienty.

Re: Kritické příspěvky

Ondra2 22.11.2009
Trefa do černého

Re: Kritické příspěvky

Tomáš 22.11.2009
Reakce p. Hýska je naprosto neetická a nepřijatelná

Re: Re: Kritické příspěvky

Admin (Hýsek) 22.11.2009
Zdeňku, Martine, Tomáši a Ondro,

včera jsem musel opět smazat jeden příspěvek Ondry, neboť se opět jednalo o pomluvu. Aplikace webnode.cz ovšem automaticky maže všechny příspěvky, které jsou napsány jako přímá reakce na tento příspěvek a tak také tyto vaše (myslím že to byly 3 kratičké komentáře) smazala. Tímto se vám omlouvám. Pokud sem však někdo napíše naprostou pitomost, lež či pomluvu, tak to budu okamžitě mazat (viz pravidla tohoto fóra).

Velmi pochybuji, že Ondra se ve skutečnosti zajímá o téma investic a chce s lidmi diskutovat. Má asi jiné cíle a já netuším jaké.

Musím se také přiznat, že v několika výjimečných případech jsem někdy velmi na vážkách, zda zde komunikuji s dospělým člověkem a nebo se prostě jedná o třináctiletého klučinu, který se chce předvést a potom ty jeho komentáře samozřejmě dávají smysl.

Vaše dnešní komentáře jsou sice na hraně, ale ponechám je zde. Lidi, tohle by vám každý jiný provozovatel fóra dávno smazal.

*

Na závěr bych ještě znovu rád napsal, proč jsem toto fórum v dobré víře vytvořil a co je také již od začátku tohoto fóra napsáno na prvních dvou řádcích ("Pravidla hry"):
"Ambicí tohoto fóra je stát se fórem pro slušné, dospělé a racionálně uvažující lidi, kteří oceňují možnost výměny zkušeností a nápadů."

Statistika návštěvnosti akciecz.com speciálně pro Ondru

Admin (Hýsek) 21.11.2009
Statistika akciecz.webnode.cz
________________________
Sledované období Měsíc Říjen 2009

Unikátní návštěvy: 3.301

Počet návštěv: 11.765 - (3.56 návštěv/návštěvníka)

Stránek: 43.366 - (3.68 Stránek/Návštěva)

Hity: 298.518 - (25.37 Hity/Návštěva)

Bajtů: 1.38 GB - (122.92 KB/Návštěva)

První návštěva: 01 Říjen 2009 - 00:09
Poslední návštěva: 31 Říjen 2009 - 23:59

Re: Statistika návštěvnosti akciecz.com speciálně pro Ondru

Libor 23.11.2009
Zkuste spis Google Analytics pane Hysku, ty jsou mnohem presnejsi a lip se s nimi pracuji, coz je tedy muj osobni nazor. Libor..

Re: Re: Statistika návštěvnosti akciecz.com speciálně pro Ondru

Admin (Hýsek) 24.11.2009
Díky za tip. Také jsem na ně slyšel dobré reference, ale ještě jsem se na to nekouknul.

Statistika návštěvnosti pro Ondru

Admin (Hýsek) 21.11.2009
Byl jsem zde ostře napaden v tom smyslu, že uvádím nepravdivé údaje týkající se návštěvnosti. Abych zde předešel šíření zavádějících informací po jiných serverech a diskuzních fórech (Netušil jsem, že návštěvnost akciecz.com je tak důležitá informace, kterou je třeba šířit po celém internetu. Čeho všeho se člověk dožije!), rád bych to zde uvedl na pravou míru.

Především musím zopakovat, že jsem pouhý uživatel webu. Nejsem žádný programátor a expert na kódy. Aplikace webnode.cz, ve které je web akciecz.com vytvořen, má celkem podrobnou statistiku návštěvnosti a především ji považuji za důvěryhodnější než statistiku navrcholu.cz.
Tady jsou výsledky návštěvnosti akciecz.com za posledních několik dní:

16/11/09 - 479 návštěv (1675 stránek)
17/11/09 - 374 návštěv (1359 stránek)
18/11/09 - 397 návštěv (1453 stránek)
19/11/09 - 400 návštěv (1490 stránek)
20/11/09 - 351 návštěv (1169 stránek)

Proč statistika navrcholu.cz ukazuje podstatně menší čísla, to vážně nevím. Nicméně, hned první věc, která mne napadla je ta, že kód navrcholu.cz je třeba dle návodu navrcholu.cz vkládat do každé stránky, jejíž návštěvnost chcete měřit. Ale já jsem rozhodně nechtěl trávit čas s vkládáním tohoto kódu na každou stránku akciecz.com, protože by to zabralo příliš mnoho čas a navíc to pro mne není důležité a ještě mám statistiku webnode.cz a tak jsem tento kód vložil pouze na hlavní stránku akciecz.com. Moje laická představa je tedy ta, že statistika navrcholu.cz počítá pouze návštěvy hlavní stránky akciecz.com a žádné jiné. A pak to celé dává smysl, protože řada lidí sem přijde přímo přes odkazy na konkrétní stránky a na hlavní se ani nikdy nedostanou. Pokud je zde někdo expert či programátor, může hned napsat vlastní vysvětlení.

Mimochodem, vážně si zde nějaký inteligentní člověk může myslet, že kdybych chtěl uvádět nepravdivé údaje o návštěvnosti, že bych nechal statistiku navrcholu.cz veřejně dostupnou!!!? (jde jedním klikem zakázat náhled veřejnosti!) a ještě bych si dal na hlavní stránku počítadlo, které ukazuje aktuální a dlouhodobou návštěvnost!? To by musel být ale opravdový blázínek.

Re: Statistika návštěvnosti pro Ondru

Ondra2 21.11.2009
jednoduše Vás nenapadlo, že by Vaše slova mohl někdo na navrcholu.cz zkontrolovat.
20-30 IP adrese denně ,to určuje počet skutečných čtenářů. Jejich návraty sem na web také mluví samy za sebe.

Re: Re: Statistika návštěvnosti pro Ondru

Admin 21.11.2009
Myslím, že to, co jste právě napsal, ani nemůžete myslet vážně.

Re: Re: Re: Statistika návštěvnosti pro Ondru

Admin 21.11.2009
Statistika akciecz.webnode.cz
________________________
Sledované období Měsíc Říjen 2009

Unikátní návštěvy: 3.301

Počet návštěv: 11.765 - (3.56 návštěv/návštěvníka)

Stránek: 43.366 - (3.68 Stránek/Návštěva)

Hity: 298.518 - (25.37 Hity/Návštěva)

Bajtů: 1.38 GB - (122.92 KB/Návštěva)

První návštěva: 01 Říjen 2009 - 00:09
Poslední návštěva: 31 Říjen 2009 - 23:59
<< 673 | 674 | 675 | 676 | 677 >>

Přidat nový příspěvek

Chcete nastavit vaše investiční portfolio nebo udělat jeho audit? Napište nám

Zkušenosti

Také máte někdy pocit, že kam se podíváte, tam se někomu daří a...

Akciecz běží díky fin. podpoře 

Anketa

Líbí se vám nový design našich stránek?

Ano (3 921)
Ne (487)

Celkový počet hlasů: 4408

Představení

07.05.2023 01:34
Máme dvacet let profesionálních zkušeností s nastavováním našich...

Obrazem

Chcete z roku 2021 udělat parádní rok a splnit si svoje plány a sny?...

Anketa

Jak dlouho investujete na burze?

1 - 3 roky (24)
4 - 7 let (18)

Celkový počet hlasů: 173