Akcie a Komodity

Pravidla hry

Toto je alternativní diskuzní fórum. Ambicí tohoto fóra je stát se fórem pro slušné, dospělé a racionálně uvažující lidi, kteří oceňují možnost výměny zkušeností a nápadů.

Cílem není dosáhnout milion příspěvků za rok. Jde spíše o kvalitu. Pište stručně a k věci. Žádné urážky a nadávky. Žádná sprostá slova. Zvažte prosím, zda to, co se chystáte napsat, má hodnotu i pro ostatní. I správné otázky mohou být velmi přínosné.

Vše ostatní bude vymazáno.

Administrátor fóra pouze dohlíží na dodržování pravidel.

Fórum je otevřené a slouží všem diskutujícím či pasivním čtenářům.

1st CZECH FINANCIAL FORUM

Vážení návštěvníci, otestujte se mnou novou zkušební verzi finančního fóra na adrese: financial.forumczech.com. Tento systém umožňuje nepřeberné množství funkcí, o některé z nich jste zde již projevili zájem. Tak například umožňuje registraci diskutujících, což byl také jeden z vašich požadavků. Fórum je výrazně přehlednější. Povoluje rovněž vkládání vašich odkazů. Můžete zde také zdarma propagovat vaše www stránky. A je zde mnoho dalších a dalších vychytávek.

Zaregistrujte se. Zapojte se do diskuze. Ohodnoťte testovací verzi a pište své náměty na vylepšení. Své komentáře můžete psát rovněž do tohoto stávajícího fóra. Jsou více než vítány.

Pevně věřím, že nové fórum bude krokem vpřed a poskytne vám ideální místo pro vaše zásadní i volnější diskuze.

Váš Admin

 

Pozor! Stávající fórum bude provozováno i nadále. Už jenom proto, že je zde spousta užitečných informací a zajímavých komentářů!

Oznámení

Vážení čtenáři, nevkládejte prosím již do fóra další příspěvky! Nově již diskutujeme na mnohem propracovanějším a přehlednějším https://financial.forumczech.com/.

Již se zaregistrovalo prvních 200 diskutujících!

Děkuji vám všem za dosavadní příspěvky a reakce a ať se vám pěkně diskutuje na novém fóru, které je zde jenom pro vás :-)

Admin 

Diskusní téma: Investice, investování, psychologie investora

Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Admin (Hýsek) 05.10.2009
Upřímně, pane Michlík, nemáte pravdu. Ti, kteří čtou pravidelně můj blog (www.aakjh.blogspot.com) dobře vědí, že jsem zde občas uváděl, třebaže to vůbec nemusím dělat, konkrétní tituly, které jsem nakupoval a nakoupil. U některých jsem to dokonce uváděl v reálném čase. Pokud Vás to opravdu zajímá, musíte jít na blog příspěvek po příspěvku (dnes jich je již 750). Proto sem také nedávám linky, neboť se mi to vše nechce hodinu dohledávat.

Současně bych zde chtěl uvést, že bych zde vlastně ani nemusel nic nikomu dokazovat. Je to něco "navíc".

Mimochodem, konkrétní nákupy některých tuzemských titulů si může každý zájemce ověřit třeba zde:
https://www.janhysek.com/news/investicni-test-v-realnem-case/

Věřím, že nyní je to již jasné.


Pane Michlík, jaké jsou Vaše zkušenosti? Jaké akcie máte či nakupujete Vy? Čtenáře to bude určitě zajímat. Ostatně, od toho je to investiční diskuzní fórum že?

Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Jan Michlik 06.10.2009
Tak ja jsem tedy hledal docela dlouho, ale nic takove jsem nenasel, no ale to je Vas boj, nesnazim se Vas napadat, ale spise rict to, ze kdybych byl nahodny klient, tak chci videt, proc si mam vybrat pro sve investice Vas a ne treba nejaky hedgeovy fond v US, nebo podilovy fond v CR (uprimne i Vase poplatky jsou vyssi nez lecktery hedgeovy fond). To ze napisete ze jste mel zhodnoceni XX % mi moc nenapovi, respektive neodlisy Vas od jakekoliv jine investicni prilezitosti.
Co se tyce odkazu, koukam, ze jste nakoupil skoro vsechny bluechips na ceske burze, uprimne ale opet nevidim rozdil oproti nakupu akcioveho indexu nebo podiloveho fondu se zamerenim na cesky akciovy trh. Mozna by nebylo spatne ukazat benchmark trhu...

Ja osobne obchoduji prevazne na americkych trzich asi tak pet let. Je to stale spise konicek, i kdyz musim rict, ze me to zivi lepe nez ma prace.
Jsem prevazne technicky obchodnik, takze abych Vam odpovedel, nakupuji ty akcie, ktere jsou dle meho soudu technicky podhodnocene, ze bych se zameroval na value investing nebo fundamentalni analyzu, na to nemam chut ani naladu.
Pokud to touzite vedet presne v soucasne dobe jsem 30% na americkem akcovem trhu, 25 % jsou investice v opcich, pouzivam vetsinou collar nebo butterfly, 20% emerging markets zejmena pomoci investicnich certifikatu, 25% v menach zejmena ale pomoci warrantu.

Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Admin 06.10.2009
No vidíte, to jsou docela zajímavé informace pro, podle mého názoru, naprostou většinu účastníků i tohoto diskuzního fóra.

O žádný boj se nejedná. Ani v nejmenším. Co se týče poplatků, opak je pravdou. Ve skutečnosti jsou mé ceny, v porovnání s konkurencí, až zbytečně levné. Dokonce mi to řekli i moji vlastní klienti! A to ještě nemluvím o službách.

Co se týče akcií, zmiňoval jsem konkrétní tituly v konkrétní časy. To zde ale opravdu nepotřebuji nikomu dokazovat. Natož sám sobě. Ve skutečnosti jsem se již dostal do fáze kdy, bohužel, musím většinu nových zájemců o mé služby odmítat, neboť nesplňují základní požadavek a také já to již kapacitně nezvládám. Toť sen každého podnikatele.

Nicméně, mohu Vás ujistit, že pokud jednám se zajímavým a potenciálním klientem, tak již na první schůzce se mu věnuji třeba 3 hod a zde mu také vše podstatné mohu předvést. Zde není třeba mít žádné obavy z netransparentnosti. Zbytek jsem popsal zde:
www.akcie-komodity.com

Sám, jak jsem již mnohokrát psal, kombinuji FA, TA i psychologickou analýzu. V ideálním případě to do sebe dokonale zapadne.

Můžete popsat mně i ostatním, jak poznáte technicky podhodnocenou akcii? Přiznám se, že ta slovní kombinace mi zatím mnoho nedává smysl. Ale třeba tomu Váš komentář smysl dá.

Re: Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Jan Michlik 06.10.2009
Diky za odpoved pane Hysku. Sice jste me nepresvedcil k tomu, abych s Vami investoval, ale ocividne to ani nepotrebujete, takze dobre pro Vas, ale ja Vase sluzby nepovazuji za levne, ale to je pouze muj nazor.

Nerozumim nicmene vete idealni kombinace FA, TA a PA. Co tim myslite? Jakou ma spojitost PA a TA? Jak to do sebe idealne zapadne? Tomu bohuzel nerozumim...

Technicky podhodnocena akcie, ac pripoustim, ze se da pouzit i lepsiho slovniho spojeni, musi pro me splnovat urcite kriteria. Prvnim krokem je screening akcii. Moje obvykle trady jsou takove, ze neobchoduji akcii s volume pod 1m average/day, zaroven nikdy neobchoduji akcie s P/E nad 15 (no je pravda, ze tohle se da brat jako brouzdani do FA), a bez vykyvu volume za posledni tri mesice (30% nad average mimo earnings day, tam se vykyv da ocekavat).
Pak uz pouzivam svuj obchodni system, zalozeny na EMA a SMA pro dalsi preselekci a dal uz vetsinou na MACD a Bollingerovy pasma. Asi je zbytecne to popisovat, je to vic o tom, jak jak vidim grafy a jak pouzivam svuj system penezniho managementu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Admin (Hýsek) 07.10.2009
Celkem podrobná odpověď a děkuji za ní. Jsem zvědavý zda na to zareaguje i někdo další, který se také řídí především TA.

Otázka na kombinaci FA,TA a PA mi přijde býti také velmi zajímavá. Nyní utíkám na jednání ale vrátím se k tomu pravděpodobně večer.

Přeji všem úspěšný obchodní den.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Jan Michlik 08.10.2009
No budu se tesit na vasi odpoved. Rad se dozvidam nove obchodni pristupy, ktere bych pripadne mohl pouzit i u sveho investovani. JM

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Admin (Hýsek) 09.10.2009
3:41 am. Další rest :(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Jan Michlik 18.10.2009
A jaka je tedy Vase reakce?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Admin 19.10.2009
Vím, dlužím Vám odpověď. Ale ještě jsem si na to nenašel čas.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Petr 19.10.2009
To si počkáte...
Pavlína zde zadala dotaz (prosbu o vyjádření k rozhovoru p. Fabera) 23. září a dosud žádná odpověď.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Admin 19.10.2009
Je to mnohem horší. Mám právě nyní 2.050 nepřečtených emailů. Jenže to by musel mít den 40 hodin a já celých 30 hodin psát a odpovídat pouze na emaily.

Máte možnost diskutovat mezi sebou. Žádného Hýska či admina na to přeci nepotřebujete. Ale to už se opakuji že?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Jan Michlik 20.10.2009
Uprimne, jsem zklaman. Souhlasim, ze neni Vasi povinnosti mi odpovidat, ale prece jen bych jake vyjadreni ocekaval. Musim rict, ze v urcitem skrytu duse bych o investici s Vami i premyslel, v soucasne chvili ale urcite ne. Pokud mate 2050 neprectenych emailu, tak to neni znak uspechu, ale znak toho, ze si neumite zorganizovat cas, pripadne by jste mel zamestnat nekoho, kdo se tim bude zabyvat.

V pripade, ze jsou vsechny dotazy od klientu, skutecne bych nechtel byt klient, ktery Vam posle email s cislem 2051 a bude cekat na Vasi odpoved. Jestli se jedna o SPAM, nechapu proc to vubec zminujete a cokoliv jineho mi nedava smysl.
Dale nerozumim tomu, jak mohu diskutovat s ostatnimi o tom, na co jsem se ptal Vas. Nu odpovim si sam, predpokladam, ze se jedna o kombinaci sentimentu, podporovany rozumnymi hodnotami PE, EPS a podobne, idealne pri kombinaci jako double shoulders a spol. Me by stacilo i kratke vyjadreni, ale uprimne, pokud nejste schopen popsat i ve dvou vetach, co jste mel na mysli, nebudi to ve me duveru. Je to jen nicnerikajici poucka jako, ze investovat se ma, kdyz vsichni prodavaji (coz je dalsi nesmysl, investovat se ma tehdy, kdyz mam moznost ziskat penize)

Omlouvam se za prikrost, je to pouze muj nazor, chapu, ze asi mate hodne prace a ze tato diskuse byla minena tak, ze lide maji diskutovat mezi sebou, ale uprimne prakticky kazda diskuse na internetu ma moderatora. Pokud tuto roli nema, trosku to zvatlani ztraci smysl.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Petr 22.10.2009
Pan Hýsek nemá zájem na dotazy tohoto typu odpovídat.

Že nemá čas? To je výmluva. Věcně odpovídá pouze na příspěvky, které ho chválí.
Na svůj blog příspěvky dává, sem do fóra také odpovídá (do tématu osobních financí).

Opravdu to nemá cenu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Admin (Hýsek) 28.10.2009
Petře, není tomu tak. Ostatně, právě jsem Vám odpověděl.

Obsah fóra je ve Vašich rukou. Vytvořte vlastní témata. Napište lidem něco užitečného. Poučte třeba začínající investory. Je to vaše fórum. Všichni jsou vítáni. Já se zde pouze snažím vytvořit prostor pro diskutující. Zapojovat se budu zcela výjimečně.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Admin (Hýsek) 28.10.2009
Pane Michlik, musím se omluvit, ale na Váš příspěvek jsem narazil až nyní. Vašim argumentům celkem rozumím.

Co se týče e-mailů, jsem nucen číst je selektivně. Většinu e-mailů jsem z časových důvodů nucen ignorovat. Můžete se ale se mnou vsadit, že pokud mi přijde e-mail nadepsaný např. Jan Michlik - dotaz - informace, na 99% si ho přečtu a v současné době odpovím, dejme tomu, do 3 prac. dní. Takto nadepsaný e-mail budu brát jako důležitý.

Co se týče odpovědi na dotaz ohledně kombinace analýz, je to moje chyba. Přišlo mi to být tak zásadní téma, že jsem tomu chtěl věnovat alespoň hodinu a rovnou z toho udělat i příspěvek. Jenže potom mne zastihly akutnější věci...

Jak to tedy napsat v pár větách? Ano, hledám podhodnocené firmy kde věřím v růst minimálně o 50-100% relativně rychle a ještě bych rád nakupoval mimo období velké euforie a současně bych velmi rád nakoupil v situaci, kdy i graf (TA) mi říká, že je i z krátkodobého až střednědobého hlediska ideální čas k nákupu. A tím jsem tedy myslel ono "vše zapadne do sebe". Ale stejně s tou odpovědí nejsem vůbec spokojený. Takto stručně ani nemohu být.

Pane Michlik, neměl byste chuť se ujmout role moderátora tohoto fóra?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Jan Michlik 29.10.2009
Diky za odpoved pane Hysku. Role moderatora se skutecne ujmout nemuzu, protoze 99% diskusi se vztahuje k clankum nebo podnetum, ktere zde zahajite a proto abych se mohl vyjadrit fundovane, musel bych si dane oblasti studovat nebo cist a uprimne, s velkou casti vasich nazoru nesouhlasim nebo me nezajimaji (vzhledem k jinemu zamereni mych obchodu), takze bych nemel prilis co moderovat.
Chapu Vasi snahu o to, aby zde byla nezavisla diskuse mezi lidmi, kteri se zajimaji o trhy, ale to budete dle meho nazoru opustit tuhle hroznou strukturu diskusniho fora a roztridit diskuse, ukazat pocty prispevky, data poslednich prispevku, apod., takovato diskuse se ani moc moderovat neda, nebo prinejmensim je to vice nez pracne a taky fakt, ze si ani nemuzete vytvorit vlastni identitu, takze kazdy muze pouzivat Vase jmeno...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Akcie bank, které jsem nakoupil

Admin (Hýsek) 29.10.2009
Budu o Vaší odpovědi přemýšlet. Vlastně přesně takovou zpětnou vazbu potřebuji.

Reakce na slovo "lůzr" a dotaz Kadu

Admin (Hýsek) 01.10.2009
Vážení čtenáři a diskutující, rozumím některým reakcím a komentářům a můžete mi věřit, že jsem o nich přemýšlel. Asi je vhodné se k tomu zde vyjádřit.

Reakce na Kadu:
______________
Komentář od Kadu (položený nejprve na blogu aakjh.blogspot.com) mi, bohužel, přišel jako povýšený a tak jsem patřičně reagoval. Přišlo mi to jako kritický komentář od někoho kdo se vůbec neobtěžoval alespoň v pár vteřinách zjistit komu ho vlastně píše! Protože potom by ho jistě takto nenapsal. Takto to vidím já. Vždyť Kadu narážel na to, zda vůbec vím, co je to money management!

Také si všimněte, že hned druhá reakce od Kadu (třebaže byla opět kritická) byla mnohem racionálnější a už se dalo o něčem hovořit.

Reakce na slovo "lůzr":
___________________
Lůzr jsem použil záměrně, aby to bylo všem (i začínajícím) zcela jasné. Ale zde snad ani není třeba něco komentovat. V poličce mám pár knížek od respektovaných burziánů, které se prodávají po světě po kvantech a slova a kritika jsou zde mnohem ostřejší! Naopak, spíše mám pocit, že většinou používám zbytečně jemný slovník. Ostatně nedávno někdo ve fóru narážel na to, že používám příliš uhlazená vyjádření. Není to legrační, jak to každý člověk vidí jinak? :-)

Reakce na moji (ne)aktivní účast ve fóru:
__________________________________
Na akciecz.com budu plnit pouze úlohu admina. I tak mi to poslední 2 týdny zabralo minimálně 10 hodin. Více tomu opravdu nejsem schopen věnovat. Do diskuze se budu zapojovat pouze zcela výjimečně, jak jsem již napsal (viz "Fórum - Pravidla hry").

Vážení diskutující, vaše názory zde vždy byly a budou vítány. Stejně tak i vaše kritické názory budou vítány. Dokonce se vsadím, že zde jako provozovatel webu nechávám i tak kritické názory, které na jiných webech okamžitě mažou!!! A tak věřím, že to lidé ocení. Obsah a úroveň diskuze je již ve vašich rukou.

Pokud budu psát někdy vlastní komentáře, bude to především publikováno jako článek na akciecz.com a nebo na mém blogu aakjh.blogspot.com, jak to již dávno dělám. Fórum je zde jen a jen pro vás!

Re: Reakce na slovo "lůzr" a dotaz Kadu

Pavlína 01.10.2009
Pokud se nebudete zapojovat a odpovídat na dotazy, pak toto fórum ztrácí smysl. Škoda.

Re: Re: Reakce na slovo "lůzr" a dotaz Kadu

PetrS 01.10.2009
Fórum opravdu ztrácí smysl.

Pavlíno, obávám se, že ani Ty ani já se zřejmě odpovědi nedočkáme. Přehled máš obdivuhodný, evidentně jsi profík. Rád bych s Tebou zkonzultoval pár věcí.
Uvítám, jestli se mi ozveš na mail psobolik@email.cz.
Případně své vzkazy napište do fóra na adrese https://nr1a.com/Diskuse.htm

Ozvat se samozřejmě mohou i další zájemci o vzájemnou výměnu informací.

Re: Re: Re: Reakce na slovo "lůzr" a dotaz Kadu

Admin 03.10.2009
Pavlíno a Petře, právě jste si na otázku odpověděli. Diskuzní fóra mají smysl pouze pro lidi, kteří chtějí diskutovat či diskuzi číst. Bez zájemců o diskuzi není diskuze. Současně si všimněte, že na fórech typu kurzy.cz či akcie.cz nikdo z diskutujících nepokládá dotazy majitelům, provozovatelům či administrátorům. Možná proto, že je jmenovitě neznají. Ale hlavně, není to potřeba! Lidé diskutují mezi sebou.

Samozřejmě, fór je v ČR celá řada. Sám jsem za tím účelem udělal pro lidi i pro sebe seznam, aby si mohl každý vybrat to své fórum. Najdete ho zde:
https://www.iakcie.com/diskuzni-fora/

Jenom ta kvalita se jaksi různí. Tak např. na kurzy.cz je 95% příspěvků prakticky k ničemu (a možná spíše 99%?).

Na NR1A jsem se dříve občas účastnil a někdy jsem byl na něco někým dotazován, přitom mi admin již téměř před rokem zablokoval IP adresu! Nemohu lidem odpovědět ani kdybych chtěl, vždyť tu stránku ani nevidím!

Na takovém investicniweb.cz jsem napsal první (ne vulgární ani agresivní příspěvek) a ihned byl vymazán (nepublikován). Na fxstreet.cz snad ani nemá smysl nic psát, viz:
https://www.akciecz.com/news/fxstreet-cz-zkusenosti/

Na jiném fóru je zase provozovatel nesmírně komunikativní, ovšem sám vystupuje nejméně pod třemi jmény a ještě si "jako" píše otázky sám sobě (pod jiným jménem samozřejmě) a sám si také odpovídá, což raději, jako lékař se zkouškou z psychologie a psychiatrie, nebudu hodnotit.

A pak v ČR hledejte kvalitní fórum pro zájemce o investice a obchodování na burze!


Vážení čtenáři a diskutující, všem děkuji za vámi doposud publikované komentáře. A děkuji vlastně i vám všem, kteří se zatím diskuze neúčastníte. Co není, může být. Podle statistiky (webnode.cz) mají akciecz.com každý den poslední měsíc celkem stabilních 350-400 návštěv (/den) a to sotva pár měsíců po spuštění webu! K tomu se některé jiné fin. servery a fóra propracovávaly léta a další je nikdy nedosáhly. Něco mi říká, že většina z vás chodí právě přímo sem na fórum a je to celkem pochopitelné.

Vážení čtenáři, těším se na vaše další zajímavé příspěvky. Já si zatím vezmu za úkol vytvoření vhodného prostředí pro vaše diskuze a mohu vám slíbit, že budu nekompromisně dohlížet na "dodržování pravidel slušné diskuze". Dále vám mohu slíbit, že se postarám o finanční zabezpečení provozu tohoto webu, již v září dosáhnul počet přenesených dat za měsíc 1GB (o zájmu zde není pochyb), pravděpodobně již tento měsíc budu muset přikoupit další 2GB. Udělám maximum pro to, aby jste mohli i vy, loajální čtenáři akciecz.com, říci: "Ten člověk se tomu opravdu věnuje.".

Hýsek - Váš admin

Re: Re: Re: Reakce na slovo "lůzr" a dotaz Kadu

PetrS 06.10.2009
První ohlasy lidí jsou tu, díky. Více mailem.

Re: Re: Re: Re: Reakce na slovo "lůzr" a dotaz Kadu

Admin (Hýsek) 06.10.2009
To je dobře.

Následující vyjádření Pavlíny je přesné

Radek 01.10.2009
Nejde o reakce jako takové, jde o slovník a styl reakcí. Např:
Často reagujete stylem: "obchodujete profesionálně?" To přece není důležité. V další větě říkáte, že Vy ano. Takto to působí, že se považujete za někoho, kdo, s prominutím "snědl všechnu moudrost"
Nazvat někoho "lůzrem" jenom proto, že dělá krátkodobé obchody, to také není zrovna dobrá vizitka. Podotýkám, že sama krátkodobé spekulace nedělám.
atd
atd

Když jste naopak o reakci žádán a chci znát Váš názor, trvá to někdo hodně dlouho. Viz před týdnem vložené odkazy na interview s Faberem a pak dotazy na něj směřující. Opravdu mě zajímá Váš názor na jeho vyjádření.



Tahle diskuse by měla cenu, kdybyste odpovídal na dotazy, komentoval aktuální vývoj. Pokud to není Váš úmysl, tak ji opravdu můžete zrušit.
Diskusí jinde na webu (s násobně větším počtem aktivních přispěvatelů) je hafo.

Re: Následující vyjádření Pavlíny je přesné

Admin (Hýsek) 01.10.2009
Tak tento komentář mne velmi mate. Píše ho Radek a nebo Pavlína? Nebo Pavlína je ve skutečnosti Radek? Podle toho budu reagovat.

Re: Re: Následující vyjádření Pavlíny je přesné

Radek 01.10.2009
Já, Radek, jsem překopíroval příspěvek Pavlíny z jiného vlákna. Slova jsou Pavlíny.

Re: Re: Re: Následující vyjádření Pavlíny je přesné

Admin 03.10.2009
Děkuji. Nyní je to jasné.

Diskuzní fórum pro nadšence i začátečníky!

Admin (Hýsek) 30.09.2009
Vážení čtenáři. Budu dnes celý den na cestách. Můžete zde zatím nerušeně diskutovat mezi sebou. Těším se až si pozdě večer pustím počítač a budu si číst ve vašich příspěvcích .)

Mimochodem, Pavlína se před časem ptala, kde lze najít nějaké zajímavé komentáře k aktuálnímu dění. Posledních pár dní mne velmi zaujal tento web:
https://www.project-syndicate.org/

Vaše dotazy a e-maily

Admin (Hýsek) 29.09.2009
Vážení čtenáři, pokud mi posíláte nějaký vzkaz či prosbu přes kontaktní formulář na mém webu či přes miniaplikaci Blueboard.cz, musíte vyplnit váš e-mail. Rád bych vám poslal odpověď, ale pokud nevyplníte e-mail, nevím kam. Pravidelně se to opakuje.

Vemte prosím také v úvahu, že jsem pouze jeden člověk a že mi chodí velké množství e-mailů z celé ČR i zahraničí a nejsem schopen na vše ihned odpovídat. Zpoždění s odpověďmi může být i několik týdnů. Což se týká i tohoto fóra, kde plním pouze úlohu administrátora!

Děkuji Hýsek

Hedge fond

Petr 29.09.2009
Pane Hýsku,
zhruba před týdnem jsem posla dotaz na vaší stránce Hedge fondů a dosud žádná odpověď. Dokonce na té stránce je text, že nejsou žádné dotazy. Jak je to? Zajímá mne shortlist fondů, možnosti investování do nich. Jinak je to stránka s nulovou přidanou hodnotou..

P.S
Všiml, jsem si, že i zde píše Petr. Je to pouze shoda jmen.

P.P.S.
Hodil jsem si Vaše jméno do googlu, vyjelo mi na X stránkách, jejich informační hodnota je prakticky nulová. Nezlobte se, ale působíte jako:
a) spekulant s adresami
b) že se znažíte sítí vlastních webů a vzájemných odkazů mezi nimi protlačit své weby na vyšší příčky ve vyhledávačích
<< 676 | 677 | 678 | 679 | 680 >>

Přidat nový příspěvek

Chcete nastavit vaše investiční portfolio nebo udělat jeho audit? Napište nám

Zkušenosti

Také máte někdy pocit, že kam se podíváte, tam se někomu daří a...

Akciecz běží díky fin. podpoře 

Anketa

Líbí se vám nový design našich stránek?

Ano (3 921)
Ne (488)

Celkový počet hlasů: 4409

Představení

07.05.2023 01:34
Máme dvacet let profesionálních zkušeností s nastavováním našich...

Obrazem

Chcete z roku 2021 udělat parádní rok a splnit si svoje plány a sny?...

Anketa

Jak dlouho investujete na burze?

1 - 3 roky (24)
4 - 7 let (18)

Celkový počet hlasů: 173