Makléři: Píše mi burzovní makléř

14.04.2011 07:33

Makléři: Píše mi burzovní makléř

Před několika dny jsem publikoval článek Neodbytní makléři a makléřské firmy. V diskusi pod článkem se objevilo několik komentářů a specielně komentář neznámého burzovního makléře mi přišel být zaznamenáníhodný a tak jej dnes, včetně mých odpovědí, přináším jako samostatný článek.

 

Článek:

Neodbytní makléři a makléřské firmy

 

Komentáře:

 

makléř (jako denisa_pitnerova):

Dobrý deň pán Hysek

dovoľte, aby som si vyjadril svoj názor k diskusii, kde som si pozorne prečítal Vaše články, na čo mi nedá nereagovať.

co sa týka Capital Partners to je kapitola sama o sebe, ale aj tam bolo možno tak 5 -10% maklérov, ktorý tento robili profesionálne. Hlavne je to o maklérovi, ktorý Vás obchoduje

Problém Capartov bol v ich vedení, že pán Černý má zarobené na 20 barákov, 7 lamborgini...atď o čom ich biznis je každý vie, keď jeden z majiteľov Capital Partners jazdí na mejdany vrtuľníkom... . Čudujem, že dostali pokutu 20 000 000,- Kč a nie 200 000 000,- K4 - zaslúžili by si to, koľko klientov okradli a pretočili.

Čo ma však veľmi zaujalo na tejto diskusii Váženy pane, že hádžete všetky do jedného vreca, lebo je tu veľa serióznych brokerov Patria, BH Securities, Cyrrus, FIO, Colosseum, ktorý robia tento biznis solídne a seriózne. Pracujem pre jedného z nich, ktorý pristupuje ku klientom zodpovedne a profesionálne v obchodovaní, a snažíme sa to klientov trhy - obchodovanie naučiť, aby si časom obchodovali aj sami.

Sú klienti, ktorý si na akciách, trebárs komoditách slušne zarobia a obchodujú roky, ale pokiaľ si niekto myslí, že z investíciou 10 000,- USD spasia svet, tak sú na omyle a je len na maklérovi či od klienta túto čiastku vezme - dobrá investícia je na nad 20 000,- USD, pre expertov a skúsených klientov od 100 000,- USD vyššie. Každý však vie do akého rizika ide.

Niekedy sa stane, že tie trhy idú proti nám a nikto na svete nemá krištáľovú guľu, aby ich odhadol a sú tam straty, ktoré sa snažíme ďalšími plusovými obchodmi klientom vykompenzovať. Keď sa nájde maklér, ktorý sa snaží klienta vypoplatkovať - vytočiť a namastiť si kapsy mal by to hlídať manažer týmu a dotyčný maklér nemá v tomto biznise čo robiť.

Pokiaľ klient je skúsený nechce obchodovať z maklérom, môže si sám, kde mu zabezpečíme platformu a technické zabezpečenie brokera. Pokiaľ je konzervatívny, pasívny spravujeme mu financie v Asset managmente - ide len o firmu a makléra, ktorý robí túto prácu profesionálne, logicky, s normálnymi argumentami a citom pre diplomaciu.

Pokiaľ sa tu mienite posmievať Vy a Vaši kolegovia napr. p. Rozkovec z ľudí - maklérov, ktorý robia túto prácu, tak si to robte pre mňa za mňa celý život - ukazujete týmto len svoju hlúposť a ego :)))

Vypisovať tu, že jedia bramborový šalát a z rohlíkmi :)))), tak to ma pobavilo nesmierne :DDDDDD , možno brokeri v Capital Partners, ktorý na túto prácu nemali sa takto stravovali,

Chodím si dennodenne na obedy, platím si externé šúdium MSc na www.bibs.cz , normálne dovolenky, eurovíkendy, mám prenajatý pekný byt v centre Prahy, časom si vezmem hypo na dom a žijem si normálny život.

Sú u nás makléri, ktorý majú vačšie výplaty ako český prezident Váženy pane :DDDD

Veľmi ma zaujalo p. MUDr. Hýsek, že ste vyštudoval medicínu a považujte sa za "finančného experta", aj keď nezvyknem súdiť knihu podľa obalu.

Podľa Vášho správania v diskusiách a chovanie p.Rozkovca VY PROFESIONÁLI ABSOLUTNE NIE STE... .

NEDOKÁZALI BY STE PREDAŤ ANI PSOVI KLOBÁSU V TOMTO BIZNISE... :DDDDD

PS: Všimol som si ešte reklamy na +500 a Brokerjet na Vašich stránkach, takže tuším odkiaľ vietor veje.

Príjemný zvyšok dňa, píšem z mailu priateľky kvoli anonymite... :)

Broker

 

Hýsek:

V žádném případě jsem nehodil všechny makléře do jednoho pytle. Stačí se podívat na moji formulaci:"Problém je v tom, že 90% firem z tohoto oboru je velmi neseriózních a 90% tuzemských burzovních "makléřů"/"telefonistů" je buď zcela nekompetentních a nebo vysloveně neseriózních.".

V žádném případě netvrdím, že neexistují solidní makléři. Je jich ovšem jako šafránu.

Co se týče mých kompetencí, nemá smysl Vás přesvědčovat. A ani to vlastně nepotřebuji.

Co se týče reklam na tomto serveru, tak ty automaticky generuje Google. Zde nehledejte žádný zájem. Už se mne na to ptalo více lidí a té otázce rozumím.

Tvrdíte sice, že neposuzujete knihu podle obalu, v mém případě jste to ovšem právě udělal.

Co se týče Hynka Rozkovce, tak Vás mohu ujistit, že jeho burzovní znalosti a dovednosti převyšují minimálně 90% všech burzovních makléřů. Evidentně Hynka neznáte.

Přeji Vám úspěch ve Vašem byznysu a mějte na paměti, že tu práci je třeba dělat na prvním místě pro klienty a že ti musí být spokojení a vydělávat. Vše ostatní, včetně Vašeho platu a požitků, je druhořadé.

 

*

 

makléř (jako denisa_pitnerova):

PS2: Zároveň sa ospravedlňujem za svoje pravopisné chyby v prvej správe, ktoré nezvyknem robiť. Zo záujmom som si sledoval Vás web, až keď som nenarazil na pár článkov, na ktoré som odpovedal - ste partia komediantov :DDD aspoň sa tak ukazujete pán Hýsek alebo ste možno prišiel o veľa miliónov z Capital Partners a potrebujete si takto vylievať zlosť.

Rozhodne ak by ste prišiel k nám do firmy resp. ku mne investovať pravdepodobne by som Vás vyniesol v zuboch a vyhodil ako handru s Vaším arogantným správaním, ktoré cítim z Vašich komentárov.

Autori

https://www.akciecz.com/autori-akcie-cz/

Lebo túto vetu dokáže napísať iba klaun a ten, kto tento biznis nepozná, prípadne loser, ktorý v živote toho veľa nedosiahol. Viď Vaše reakcie, odkaz 1 a Vaše posmešné príspevky - odkaz 2, kde ako malé deti rozoberáte kto Vám volal a podobne malichernosti....je to úplne na hlavu :DDD .

1. Problém je v tom, že 90% firem z tohoto oboru je velmi neseriózních a 90% tuzemských burzovních "makléřů"/"telefonistů" je buď zcela nekompetentních a nebo vysloveně neseriózních.

2. https://www.akciecz.com/news/makleri-capital-partners-na-konecne-stanici/

Je to odo mňa všetko.

Broker

 

Hýsek:

Vážený pane makléři, který nechcete, na rozdíl od nás ostatních, odhalit svoji identitu. Asi nemá smysl Vám na to odpovídat a věřím, že odpověď vlastně ani nečekáte. Domnívám se, že Vašim komentářem jste o sobě lidem prozradil více než jste chtěl.

(P.S.: Klientem Capital Partners jsem nikdy nebyl. Pánové z Capital Partners mi však léta a opakovaně telefonovali a agresivně nabízeli své služby. Viz také zde.)

 

jh

 

Přidat.eu záložku

Začátečníci

22.02.2013 23:24
Akcie dnes již zavedeného BRIC (Brazílie, Rusko, Indie, Čína) jsou již celkem snadno dostupné a lze je nakoupit i na velkých světových burzách. Co si ale počít, když chcete být řekněme napřed a nakoupit akcie ještě "mladší" ekonomiky, tedy té vietnamské? Zde máte například možnost koupit si tzv....
12.10.2012 11:54
Při investování (nejen) do akcií je vhodné uplatňovat předem danou strategii, často nazývanouinvestiční filozofie. Mou velkou chybou v prvopočátcích investování do akcií bylo, že jsem předem žádnou takovou investiční filozofii neměl a akcie jsem nakupoval spíše podle aktuální nálady, dojmů,...
09.10.2012 23:15
Hned z kraje pominu možnosti, které nepovažuji za investice, ale spíše za generátory provizí a poplatků bankám či finančním institucím. Těmi myslím především produkty jako je IŽP (investiční životní pojištění), většina OPF (otevřené podílové fondy) a podobně. Ačkoliv se může zdát, že částka 10...
30.09.2012 23:37
Na počátku investování (nejen do akcií) nás může nemile překvapit několik faktorů, které snižují případné zisky. Mezi tyto faktory patří samozřejmě transakční náklady ale i náklady na vedení účtu,  spready, daně, zpoždění dat z burzy a další. Pojďme se na jednotlivé faktory podívat trochu...
22.09.2012 23:30
Tento příspěvek je odpovědí na to, jak může akciové portfolio (doplněné o dvě indexové akcie) vypadat. Tato ukázka neslouží jako důkaz čehokoliv a není ani investičním doporučením. Nicméně po takovéto nějaké ukázce byla opakovaně poptávka.  První verzi (bez zaměření na dividendy) najdete...
22.09.2012 21:44
Tento příspěvek je odpovědí na to, jak může akciové portfolio (doplněné o dvě indexové akcie) vypadat. Tato ukázka neslouží jako důkaz čehokoliv a není ani investičním doporučením. Nicméně po takovéto nějaké ukázce byla opakovaně poptávka.    Rozdělení v měnách: 40% investice za Kč...
19.09.2012 19:34
  S kolika penězi začít investovat do akcií? Odpověď na tuto otázku je do jisté míry subjektivní záležitostí. Například můj názor je, že pro začátek je ideální mít k dispozici finanční obnos v rozmezí 10 až 100 tis Kč. Investovat částky, které jsou výrazně nebo dokonce...
13.09.2012 00:10
Když jsem se kdysi seznámil s pojmem akcie, dost dlouho mi trvalo, než jsem vůbec zjistil, jak se vlastně dostat k investování do akcií. Po dlouhém prolézání všemožných stránek a fór jsem došel k tomu, že nejprve je nutné nalézt nějakého brokera / makléře / zprostředkovatele obchodování s cennými...
09.04.2012 23:13
Existuje jedno přísloví „obrázek je lepší než tisíc slov“. Graf je důležitou součástí při rozhodování o vstupu a výstupu do pozice. Investor nebo spekulant by měl při pohledu na graf vidět nejen pohyb ceny, ale také určit například trendy a po podrobnější analýze například možné zvraty trendů....
12.03.2012 00:29
Dnešním tématem v sérii článků „Začínáme s investováním“ bude diverzifikace. Nejprve začneme s definicí pojmu diverzifikace, co to tedy vlastně je? Diverzifikace je rozložení rizika například tím, že se peníze vloží do různých typů investic – do akcií, obligací, nástrojů peněžního trhu. Riziko...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Chcete nastavit vaše investiční portfolio nebo udělat jeho audit? Napište nám

Zkušenosti

Také máte někdy pocit, že kam se podíváte, tam se někomu daří a...

Akciecz běží díky fin. podpoře 

Anketa

Líbí se vám nový design našich stránek?

Ano (3 866)
Ne (380)

Celkový počet hlasů: 4246

Představení

07.05.2023 01:34
Máme dvacet let profesionálních zkušeností s nastavováním našich...

Obrazem

Chcete z roku 2021 udělat parádní rok a splnit si svoje plány a sny?...